Koniec Recenziám [?]

31. července 2013 v 20:06 | En. ◢◤
Čo myslíte? Mám z nimi skončiť?? Osobne sa mi ich ani nechce písať, pretože nie som v tom dobrá. Avšak, mohla by som skúsiť písať príbeh... No ale neviem či ho niekto čítať bude atď. Prosím vyjadrite sa do komentárov :). A taktiž som si zmenila pod pis na En. ◢◤.

 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 'sue | hippogryph.blog.cz | Web | 31. července 2013 v 20:16 | Reagovat

Skús písať príbehy a môžeš aj ostať pri recenziách by som povedala. :D

2 B. | Web | 31. července 2013 v 21:11 | Reagovat

Když máš chuť na příběh, piš příběh :)

3 En. ◢◤ | Web | 31. července 2013 v 21:28 | Reagovat

[1]: Ale už len knihy :D

[2]: Vieš čo? Budem :)

4 Luciiy. | Web | 31. července 2013 v 22:06 | Reagovat

Určitě piš :) Každý řiká že to neumí a přitom by se člověk divil co v nich je:) Hrozně mě to baví číst:)
Jinak můžu se zeptat..tu knížku co máš v menu právě čteš? Já na ní totiž narazila na netu a trošku mi dochází knížky ke čtení :D. Tak jestli je knížka dobrá:)

5 Dainn | Web | 31. července 2013 v 22:31 | Reagovat

Recenzie mám rada, sama sa o ne snažím, aj keď mi to nejde;D Každopádne teším sa aj na príbeh:)

6 'sue | hippogryph.blog.cz | Web | 1. srpna 2013 v 8:17 | Reagovat

[3]: no čo už s tebou :D

7 En. ◢◤ | Web | 1. srpna 2013 v 10:39 | Reagovat

[4]: Áno no ja som ju už dočítala len ešte nemám dokončenú recenziu :D

[5]: DObre som rada že to niekto bude čítať len počkám za novým layom :) a tak ho uverejním :)

8 El from bluebon.blog.cz | E-mail | Web | 1. srpna 2013 v 11:18 | Reagovat

Rozhodne si príbeh prečítam :D Sama som neschopná napísať moju myšlienku na príbeh (aspoň v posledných dňoch) tak aspoň čítať budem :D

9 Licorne. | E-mail | Web | 1. srpna 2013 v 11:27 | Reagovat

Ak ťa nebavia nepíš :) Každý by ma písať to čo ho baví :))

10 En. ◢◤ | Web | 1. srpna 2013 v 11:36 | Reagovat

[9]: Mňa to aj byví lebo dostala som takú myšlienku :D

[8]: To som rada :D

11 wanderers | Web | 1. srpna 2013 v 14:17 | Reagovat

prvýkrát som tu na tvojom blogu, ale hneď si si ma získala. už len tým dizajnom, ktorý je nádherný.
podľa mňa by si mala písať, to čo ťa baví, čo ťa v tú chvíľu napĺňa. a ja si rada príbeh prečítam, takže hor sa dotoho. odteraz som tvoja verná čitateľka:)

12 worldofunicorns | Web | 1. srpna 2013 v 19:02 | Reagovat

prepáč, ak si sa tak rozhodla kvôli mne :( nechcela som opakovať. tú rubriku tam mám od založenia blogu, ale ja ju vymažem, ak s tým je nejaký problém. a tvoje príbehy budem čítať veľmi rada :)

13 En. ◢◤ | Web | 1. srpna 2013 v 20:48 | Reagovat

[11]: :O Ďakujem! Máš celé moje uznanie! :D

[12]: Nieje to kvôli tebe :)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama
TOPlist